Ons aanbod

Lessen

CrossFit WOD

Met onze CrossFit Workout of the Day staat er elke dag een nieuwe workout voor je klaar. Geen één training is hetzelfde. CrossFit staat voor variatie en diversiteit in training en fitness. Kracht, conditie, gymnastics, strongman en weightlifting zijn aspecten die terug kunnen komen in de Workout of the Day. Een CrossFit WOD is inclusief warming-up, voldoende aandacht voor techniek en een cooling-down. Jou fit, sterk en gezond maken en houden is het doel van elke CrossFit WOD. Lees hier meer over wat is CrossFit?

Weightlifting

IMG_3079
In deze les leer je de technisch lastige oefeningen van het gewichtheffen beter te beheersen. Weightlifting kan in allerlei vormen terugkomen binnen CrossFit. Je gaat aan de slag met de snatch, de clean & jerk en bijbehorende variaties op deze twee oefeningen. In onze Weightlifting les proberen we jouw motorisch leerproces te optimaliseren. Zoals in al onze lessen staat ook hier kwaliteit van bewegen voorop. Middels verschillende tools en trainingsmethoden zul je stapsgewijs je techniek verbeteren.
IMG_3079
IMG_3423

Gymnastics

IMG_3423
In deze les wordt er ingezoomd op de gymnastics onderdelen die terugkomen binnen CrossFit. Alle oefeningen die gedaan worden met je eigen lichaamsgewicht zien we als gymnastics, bijvoorbeeld pull up, push up, pistol squat en touwklimmen. In onze Gymnastics les ga je aan de slag met het creëren van een juiste lichaamsspanning, het verbeteren van je lichaamsbewustzijn en het verbeteren van je coördinatie. Dit kan variëren van het leren beheersen van basishoudingen tot het leren van beperkingstechnisch uitdagende skills.

Mobility

IMG_3418
Om op een veilige manier kwalitatief goed te kunnen bewegen is mobiliteit essentieel. Mobiliteit staat voor de capaciteit om een gewricht vrij te kunnen bewegen zonder bewegingsbeperking of controleverlies. In onze Mobility les leer je middels een combinatie van actieve- en passieve oefeningen je bewegingsvrijheid te vergroten. In de ochtend begint de Mobility les met 10 minuten ademhalingsoefeningen en meditatie om de dag goed te beginnen. 
IMG_3418

Open Gym

Wil je een keer zelf aan de slag buiten de lessen om, dat kan in onze Open Gym. Je bent vrij om alle ruimte en materialen te gebruiken mits je hiermee geen lessen hindert. Je kunt een zelfgemaakte training doen, een trainingsprogramma volgen, of aan de slag met de oefeningen uit Accessory Work of the Week die je in de gym kunt vinden. Wil je een keer sparren over wat jij kunt doen in Open Gym? Spreek één van onze coaches aan, we denken graag met je mee. 

CROSSFIT KIDS

image000099991

Op een leuke en speelse manier kennis maken met de grondvormen van bewegen. Onze CrossFit kids lessen zijn gericht op de jonkies, 4 t/m 7 jaar. Ze leren springen, landen, balanceren, rennen, rollen, draaien, gooien, klimmen, klauteren, hangen, etc. CrossFit kids is niet alleen super leuk, het draagt ook bij aan de algemene fysieke ontwikkeling van de kids. 

image000099991
image00002

Personal Training

image00002
Al onze trainers zijn gecertificeerd en ontzettend gemotiveerd om jou vooruit te helpen. Als je hier graag wat meer gebruik van wilt maken in een persoonlijke trainingssessie kun je een Personal Training inplannen. Spreek één van onze coaches aan in de box of stuur een mailtje naar info@crossfitdowntoearth.nl

Tarieven

Proefles Je bent altijd welkom!
9 credits per maand €72,- per maand
13 credits per maand €88,- per maand
Onbeperkt credits €98,- per maand
Drop-in €15,-
Rittenkaart 10 credits
Credits zijn een half jaar geldig
€110,-
Rittenkaart CrossFit Kids
10 credits
Credits zijn een jaar geldig
€95,-

Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Open gym is altijd mogelijk ten koste van 1 credit.studenten korting

Sluit je abonnement af en ontvang 20% korting op vertoon van je studentenkaart. Alleen geldig voor studenten onder 23 jaar met een geldige studentenkaart. 

Rooster

Ons rooster bestaat uit CrossFit WOD lessen, Gymnastics lessen, Weightlifting lessen en Mobility lessen. Omdat wij een startende box zijn geven wij op dit moment één les tegelijk en zijn wij nog niet op alle tijden geopend. Dit doen wij om te kunnen waarborgen wat voor ons het allerbelangrijkste is: onze kwaliteit. Wij hopen samen met jullie te groeien en zo ook het rooster te kunnen uitbreiden.  

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Tijd Lessen Open Gym Lessen Open Gym Lessen Open Gym Lessen Open Gym Lessen Open Gym Lessen Open Gym Lessen Open Gym
7:00 WOD Open Gym Mobility Open Gym WOD Open Gym
7:30
8:00 WOD WOD WOD WOD Open Gym
8:30 WOD Open Gym Gymnastics Open Gym
9:00 WOD
9:30 WOD + CrossFit
Kids*
Team
WOD
10:00
10:30 WOD Team WOD
11:00
11:30
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00 WOD Open Gym Open Gym WOD Open Gym Open Gym Mobility Open Gym
17:30
18:00 WOD + Mobility OLY Gymnastics WOD WOD
18:30
19:00 Gymnastics WOD WOD OLY WOD
19:30
20:00 WOD WOD WOD WOD
20:30
21:00

*De CrossFit Kids les vindt om de week plaats en zal starten op zaterdag 30 maart.